Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Umoran sam kao da sam ja igrao

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, čestitao je svojim izabranicima na novoj pobedi, ali iskoristio priliku da pohvali rivala, ekipu Jagodine, za sve što su prikazali na najvećem srpskom stadionu.

– Ekipa Jagodine je tim koji nas je najviše u ovoj sezoni namučio na Marakani. Imali su u prvom poluvremenu dve odlične šanse iz kojih je trebalo da postignu gol. Srećom po nas, spasao nas je Kahriman. Prijatno sam iznenađen njihovom igrom. Što se moje ekipe tiče, potvrdilo se da su mečevi posle derbija najteži. Čestitam igračima, jer su ovu pobedu izvukli iz „peta“. Igrači su uložili maksimalan napor, evo ja sam umoran kao da sam igrao – rekao je Grof i dodao:

– Svaki susret je priča za sebe. Kad protivnik napravi dobru strategiju kako je to danas uradila Jagodina, svako svakog može da pobedi. Mi smo u situaciji da uvek napadamo, da igramo visoko, što protivnicima ostavlja mnogo prostora. Ne mislim da je odbrana lošiji deo tima, jer se u fudbalu svi brane i svi napadaju. Naši centralni bekovi često ostaju sami jer imamo ofanzivno orijentisane bočne igrače.

Trener najtrofejnijeg srpskog kluba nije propustio priliku da pohvali rezerviste Plavšića i Ristića.

– Smatram da Plavšić i Ristić nisu rezerve već igrači prvog tima Crvene zvezde. Često su bolji od onih koji su na terenu. Zadovoljan sam i partijom Le Taleka koji je ponovo prinudno igrao štopera. Dokazao je da je univerzalac i s obzirom da je počeo da igra fudbal kao napadač možda mu pružim priliku i da zaigra špica – u svom stilu konstatovao je Miodrag Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама