Odbojka Odbojkašice

Maksim Buculjević najbolji u februaru

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Februar mesec je protekao u znaku Crvene zvezde i njenog kapitena Maksima Buculjevića. Crveno-beli su nastavili sa sjajnim partijama u Super ligi, gde su nanizali još tri pobede, a najbolji pojedinac u februaru bio je upravo dizač crveno-belih Buculjević.

Njemu je uoči večitog derbija protiv Partizana na Banjici Gordana Dragosavac, rukovodilac ekspoziture Vračar Viner štetiše osiguranja, dodelila ček u iznosu od 500 evra, dok je Buculjević trofej Sportskog žurnala primio iz ruku Ane Avramović, potpredsednika UOKPL.

Buculjević je proteklog vikenda dobio nagrada za najkorisnijeg igrača finala kupa Srbije, a samo nekoliko dana kasnije dobija još jedno laskavo priznanje.

Prija mi svakako. Malo je monotono da se stalno ponavlja, ali to jeste zasluga celog tima. To se podrazumeva. Ko god da osvoji pojedinačno neku nagradu, naravno da to ne bi mogao da uradi bez celog tima, bez stručnog štaba, celog kluba, svih ljudi koji se na terenu ne vide… Ja sam zahvalan svima njima i veoma mi je drago zbog nagrade – izjavio je Buculjević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama