Кошарка Кошарка/Вести

Apel navijačima, ne putujte u Istanbul!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom
Prvi tim KK Crvena zvezda Telekom u petak očekuje vrlo važan meč u TOP 16 fazi Evrolige sa Fenerbahčeom u Istanbulu.
Naš klub ponosan je na činjenicu da je u svakom kutku Evrope u svim takmičenjima prethodnih godina, imao podršku svojih navijača, bilo da smo igrali u Kazanju, Krasnodaru, Atini, Madridu ili Valensiji, koji su pronalazili načine da dođu do ulaznica za mečeve na koje klub nije organizovano vodio svoje pristalice.
Međutim, ovoga puta KK Crvena zvezda Telekom apeluje na svoje simpatizere i navijače da ne kreću put Istanbula, na utakmicu sa Fenerbahčeom.
KK Crvena zvezda Telekom još jednom saopštava da ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, nema u svom posedu ni jednu kartu za duel u Fenerbahče Areni, i takođe, na bilo koji način, ne može bezbednosno da pokrije ovaj meč i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbulu.
U vreme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, apelujemo na sve koji su imali nameru da putuju u Tursku, da to ne čine!
Ovoga puta spremni smo na odsustvo podrške naših navijača, najboljih u Evropi, ali čemo bitni mirni igrajući utakmicu, znajući da ne postoji mogućnost da se bilo kome, ko voli Crvenu zvezdu dogodi nešto loše.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама