Кошарка Кошарка/Вести

Marko Gudurić ponovo među dežurnim krivcima

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Marko Gudurić ponovo “dežurni krivac” Evrolige u društvu Kurbanova, Rejesa, Rendolfa i Harangodija.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Anadolu EFES i zabeležili petu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige. Trijumfi su postali standard za crveno-bele, a pojedinci su po mišljenju Evrolige,  postali sa pravom redvoni i na “optužnici” koju najelitnije takmičenje izdaje posle svakog kola.
Tako je Marko Gudurić, jedan od junaka velike pobede u Vršcu, ponovo završio na “posteru” u policijskoj stanici u društvu Nikite Kurbanova, Felipe Rejesa, Entonija Rendolfa i Luka Harangodija.
Razlog za novo “podizanje optužnice” je:
Marko Gudurić: “Možda mnogima od Vas nije poznat, ali vlasti su ga do sada već dobro upoznale. Ovaj mladi prestupnik je stvorio svoje ime pre nekoliko meseci, kada je sa saigračima eliminisao Bajern u borbi za TOP 16, i ponovo je bio tu za svoj tim i Crvenu zvezdu Telekom, kada im je bio najpotrebniji. Brze ruke i šarm, na kraju 14 poena, sve to bilo je dovoljno za srpski klub da pobedi Anadolu EFES iz Istanbula. Gudurić je gađao i pogađao kada je bilo najpotrebnije, i ako niste dovoljno oprezni, možda učini isto” navodi se na zvaničnom sajtu Evrolige.
Ekipa Crvene zvezde Telekom naredni meč u Evroligi, igra u petak protiv Fenerbahčea u Istanbulu, i sa skorom 5-3 trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli.

foto:Euroleague

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама