Odbojka Odbojka/Vesti SDCZ

“Dan više za odbojku” u Zvezdi

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Učešće u projektu “Dan više za odbojku” uzeo je i Odbojkaški klub Crvena zvezda. Crveno-beli su u sali SD Crvena zvezda organizovali ovu manifestaciju kojoj je prisustvovalo 200 odbojkašica, odbojkaša i ljubitelja ovog sporta.

“Danu više za odbojku” u Zvezdinoj sali su prisustvovali i Aleksandar Boričić, predsednik CEV-a i OSS-a, Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda, Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS-a i autor projekta “Dan više za odbojku”, Svetlana Smiljanić, predsednik UO kompanije Viner Štetiše osiguranja, predstavnici kompanije “VIP mobile”, predstavnici komapnije NIS, bivši protimci Crvene zvezde, članovi svih selekcija našeg kluba i brojni prijatelji i ljubitelji odbojke.

Igrale su se četiri utakmice, a ekipe su činili predstavnici komapnija VIP mobile, Viner Štetiše osiguranjka i NIS-a, kao i ekipa mlađih kategorija crveno-belih.

Za ekipu VIP mobile je nastupala i nekadašnja odbojkašica Zvezde Ivana Boričić, za ekipu NIS bivši prvotimci Maja Simanić i Dejan Bojović, za Viner Štetiše su nastupali seniori Crvene zvezde, osvajači Kupa Srbije, dok su mlađe selekcije bile pojačane seniorkama Zvezde i Zoranom Avramovićem, autorom projekta “Dan više za odbojku”.

Na kraju manifestacije komapnija VIP mobile je uručila odbojkaške lopte, članovima ekipe mlađih selekcija Crvene zvezde, a nakon toga su predstavnici sve četiri ekipe zajedno isekli tortu, dar kompanije Viner Štetiše osiguranja.

Širom Srbije se igrala odbojka u okviru projekta „Dan više za odbojku”, projekta Odbojkaškog saveza Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS, uz podršku i saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i Saveza za školski sport Srbije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama