Кошарка Кошарка/Вести

Saopštenje KK Crvena zvezda

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su u petak uveče još jednu veliku pobedu u Evroligi, ali je KK Crvena zvezda Telekom nakon utakmice u Vršcu, još jednom pokazao da je spreman i za najveće izazove, organizujući meč protiv Anadolu Efesa u hali “Milenijum” u Vršcu.
I pored dilema i nedoumice,da li je uopšte moguće izvesti ovakav logistički poduhvat, i bukvalno preseliti i organizovati utakmicu najelitnijeg evropskog takmičenja van Beograda, srpski šampion i jedini predstavnik naše zemlje u evropskim takmičenjima, je pokazao da je i to moguće izvesti, i gotovo bez većih poteškoća položio jedan od teških zadataka koji se našao pred njim u Evropi.
Tokom gotovo sedmodnevnih priprema, u Vršac je preseljeno nekoliko stotina ljudi, zaduženih za tehničku podršku, brendiranje terena, plesne grupe,hostese, ekipe Eventima, Sekuritasa, i kompletan operativni pogon KK Crvena zvezda Telekom, i to u periodu kada naš klub organizuje još jedan veliki događaj – kvalifikacioni turnir juniorske Evrolige, koji je u petak počeo u dvorani u Železniku.
Ipak, uspeli smo, i uradili veliki posao!
KK Crvena zvezda se ovim putem zahvaljuje gradu Vršcu, sportskom centru “Milenijum”, legendi našeg kluba Dragiši Vučiniću, i svima koji su na bilo koji način učestvovali  u ovom izuzetno zahtevnom poduhvatu koji je na pravi način predstavio kompletan sistem KK Crvena zvezda  Telekom.
Klub je učinio sve, da utakmica sa svim pratećim sadržajima izgleda kao da je organizovana u dvorani “Pionir”i po visokim standardima Evrolige. Posebnu zahvalnost klub duguje navijačima i simpatizerima, koji su stvorili atmosferu u kojoj su se igrači zaista i osećali kao da igraju u Beogradu. Ipak, i pored brojnih apela, nekoliko neodgovornih pojedinaca bacili su senku na ovaj spektakl, bacajući upaljač, plastičnu flašicu na parket, i koristeći laser kako bi ometali protivničke igrače.
Upravo te primedbe našle su se u izveštaju delegata EL nakon meča u Vršcu, pa klub najverovatnije očekuje nova kazna. Prvi tim KK Crvena zvezda Telekom očekuju još najmanje dve velike utakmice u Evroligi ove sezone u Beogradu, a podrška sa tribina o kojoj se priča u celoj Evropi, biće preko potrebna. Stoga još jednom apelujemo na sve navijače i simpatizere, da u narednim mečevima, bez obzira na dešavanja na parketu, fer i korektno pružaju podršku svojim ljubimcima, kako klub ne bi bio dodatno sankcionisan, i na kraju uskraćen za navijanje na utakmicama koje predstoje.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама