Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši SDCZ

Kobiljski: Imali smo odličan pristup

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Zvezdini odbojkaši su odigrali fantastično na Finalnom turniru 51. Kupa Srbije i bez izgubljenog seta osvojili 13. trofej u najmasovnijem klupskom takmičenju u našoj zemlji.

Nakon pobede nad Mladim radnikom od 3:0 u finalu kapiten crveno-belih i najbolji igrač turnira Maksim Buculjević bio je prezadovoljan.

Prvo bih čestitao organizatoru turnira koji nam je za ova dva dana priredio jednu prelepu priredbu. Ovo je prava odbojka. Ovako treba da bude. Sutra je “Dan više za odbojku” i trebalo bi svi da se posvetimo tome i da se lepo provedemo. Postaraćemo se, iako smo se umorili, da sutra pomognmeo i da ta priredba bude što lepša – rekao je Buculjević, a potom je dodao:

Čestitao bih igračima Mladog radnika i stručnom štabu što su uspeli da se plasiraju u finale i svoju dobru igru su pokazali i danas. Morali smo da budemo maksimalno ozbiljni da bi došli do trijumfa. Čestitao bih mojim saigračima i stručnom štabu na osvojenom Kupu. Prezadovoljan sam – istakao je Buculjević.

Trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski pohvalio je pristup meču i ozbiljnost ekipe u finalu.

Imamo dobar pristup svim našim utakmicama. Tako je bilo i u finalu Kupa. Igrali smo u ovakvpj atmosferi i ranije i nekako smo se privikli na to. Zaista smo imali odličan pristup od početka meča i na kraju smo zabeležili očekivanu pobedu – zaključio je Kobiljski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama