Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Juniori ubedljivi i u drugom meču

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sa velikom lakoćom su stigli do druge pobede u grupi “Adidas Next generation” turnira “Marko Ivković”protiv ekipe Sparsa iz Sarajeva rezultatom 104:67 (27:25, 25:16, 31:15, 21:11) i tako praktično obezvedili prvo mesto u grupi
Izabranici Aleksandra Glišića ubedljivo su savladali Sparse iz Sarajeva rezultatom 104:67 (27:25, 25:16, 31:15, 21:11) i tako došli do druge pobede iz dva odigrana meča. Pred nekoliko stotina gledalaca u hali “FMP” u Železniku, najbolji u redovima crveno-belih bili su Stefan Đorđević sa 22 poena i 15 skokova, dok su kapiten Ćorović i Simanić dodali po 18. U redovima Sparsa, najbolji je bio Sani Čampara sa 22 poena.
Da su jedni od favorita za osvajanje turnira i plasiranje na Fajnal 4 u Berlinu još jednom su pokazali momci Aleksandra Glišića, koji su bez velikih problema savladali ekipu Sparsa iz Sarajeva. Gosti su samo u prvoj četvrtini mogli da koliko toliko pariraju protivniku, ali su crveno-beli dodali gas u nastavku i ubrzo stekli visoku prednost koju su sa lakoćom održavali do kraja meča. Odlični Stefan Đorđević ponovo je imao dabl-dabl učinak i uz Borišu Simanića i kapitena Ćorovića predvodio tim kroz veći deo meča. Trener Glišić je s obzirom na visoku razliku pružio priliku svim igračima, a crveno-beli su mirno priveli utakmicu kraju i zasluženo slavili sa visokih 104:67.
KK Crvena zvezda Telekom: Rebić 14, Uskoković 6, Ćorovič 18, Radaković 5, Stajčić 2, Momirov 7, Ðordević V. 1, Simanić 18, Radanov 7, Radović 4, Ðordević 22(39 index), Kovačević.
Poslednji meč u grupnoj fazi za košarkaše Crvene zvezde Telekom na programu je sutra od 14h u hali “FMP” u Železniku protiv Albe iz Berlina.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама