СДЦЗ Хокеј

Svi na hokej!!!!

Autor: CZBG

U Beogradu se danas igra večiti derbi!

12744033_1657715147824412_3577343602820416286_n

Da, dobro ste pročitali, iako vam je verovatno veliki znak pitanja nad glavom, jer onaj večiti (fudbalski) derbi, koji treba da se odigra na JNA, nije na današnjem programu. Ali ne igra Zvezda samo fudbal i košarku. Zvezda igra i postoji i u drugim sportovima koji nekada i nisu toliko kul i fensi za Zvezdine navijače. Posebno ako se ništa interesantno ne dešava, tj. ako Zvezda nije u vrhu tih “marginalnih” sportova.

Ipak, ima onih koji su ovu igru (kao i neke druge “manje” sportove) pratili redovno i uvek se interesovali za stanje kluba, pa čak i onda kada je isti bio pred gašenjem. Ima onih koji bi Crvenu zvezdu pratili i u prvenstvu klikeranja, samo da to mogu. Ali na žalost, ima i onih kojima je sve tu pred nosom (u Beogradu), ali im je teško da podignu svoju zadnjicu i odu da bodre klub za koji navijaju od svoje mladosti.

Žao nam je ako se neko našao uvređen ovim našim tekstom, ali istina je nekada surova i bolna.

Elem, danas od 17 i 30 u ledenoj dvorani Pionir igra se derbi oklopnika. Da, da…ponovo se igra dobar hokej u Beogradu. Crvena zvezda se polako stabilizuje i ulaže u svoj podmladak, a sve je to rezultovalo i oporavkom seniorskog tima koji se nekada davno (u bivšoj nam državi) stoički nosio sa Jesenicama, Olimpijom i Partizanom. Uh, bili su to dani kaoji se teško zaboravljaju.

Zato pozivamo prevashodno sve vas koji ste iz Beograda, da ove večeri ne sedite kraj svojih malih ekrana, ili negde u kafićima, nego da odvojite svoje vreme i pružite veliku podršku hokejašima Crvene zvezde u derbiju protiv komšija i na putu do titule. Zvezda to zaslužuje u svakom sportu, bez obzira na kom se trenutno mestu nalazi.

ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!! SVI NA HOKEJ!!!

ps. za vas koji ste iz nekih drugih gradova i država, i sa druge strane Drine, utakmicu prenosi Arena sport. Nadamo se da beograđani nisu videli ovo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама