Фудбал Фудбал/Вести

Marko Grujić: Svi se pitaju sa koliko razlike ćemo da pobedimo! Kao da su zaboravili košarku…

Izvor: Mozzartsport

„Naši košarkaši igraju fantastično u Evropi, ali ih je Partizan pobedio motivacijom“, rekao u izjavi za Žurnal najbolji igrač Zvezde

Stanje na tabeli, odnosno 29 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, daje pravo navijačima Crvene zvezde da u stanju blage euforije čekaju subotnji, 150. večiti derbi. Fudbalski stručnjaci ne spore da su crveno-beli favoriti, ali… Najbolji igrač lidera Superlige Marko Grujić veruje da tim iz Ljutice Bogdana neće upasti u košarkašku zamku.

Tim Dejana Radonjića, baš kao i fudbalska sekcija, bio je proglašen za velikog favorita u duelu sa komšijama… Međutim, iz Niša se vratio oborenog nosa.
„Meč iz Niša dobar je primer da ne može da se pobedi, ako se ne uđe u utakmicu maksimalno, pogotovo u derbiju. Naši košarkaši u Evropi igraju fantastično, ali je Partizan bio motivisaniji i zbog toga je slavio, iako je razlika u kvalitetu vidljiva u korist Zvezde. Imamo 29 bodova prednosti, svi se već pitaju sa koliko razlike ćemo da slavimo, međutim znam koliko je specifičan duel ispred nas i da inspiracija pojedinca može da presudi“, poručio je Marko Grujić u izjavi za Sportski žurnal.

Crveno-beli su ispunili zadatak protiv lučanske Mladosti, ali utisak je da nisu blistali. Štaviše, nije to bila Zvezda iz prvog dela sezone. Za Partizan će biti potrebno mnogo više.
„Još se privikavamo, nikad ranije nismo igrali zajedno. Svakim danom sve bolje funkcionišemo, pokazaćemo to u subotu. Moramo psihološki da pripremimo nove igrače, koji nisu osetili miris derbija. Svi su nam već pripisali titulu, na dobrom smo putu da je osvojimo, ali znam da nije gotovo“, rekao je Grujić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама