Фудбал Фудбал/Вести

Zvezdin julski kamp u Termama Čatež

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Na ovogodišnjem Sajmu turizma, zajedničku konferenciju za medije održali su FK Crvena zvezda i kompanija Terme Čatež, sa kojom naš klub već više godina ima uspešnu saradnju.

Generalni Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, želeo je da se zahvali našem slovenačkom partneru na svemu što čini za Crvenu zvezdu.

– Ugovor sa Termama Čatež potpisali smo 2013. godine, a produžili smo ga 2015. godine. Mnogo puta smo govorili o našem boravku u Termama Čatež, i mogu još jednom da istaknem da smo izuzetno zadovoljni našom saradnjom i gostoprimstvom koje imamo kako u Termama, takoi u njihovom hotelu u Kopru. Kao što znate, mi smo naš trijumfalni pohod ove sezone i započeli iz Termi Čatež, tu smo se i u septembru spremali i za derbi koji smo potom dobili. S naše strane mogu da poručim svim građanima Srbije da tamo provedu što više vremena, jer ako je na fudbalere to okruženje delovalo blagotvorno, verujemo da će tako delovati i na svakog drugog čoveka. Zadovoljni smo sa saradnjom i nadam se da ćemo taj ugovor produžavati iz godine u godinu, i savetujem i sve ostale da slede put Crvene zvezde koja korača šampionskim stazama – rekao je Terzić.

Omladinski fudbalski kamp Crvene zvezde, održaće se od 17. do 23. jula u Termama Čatež. Više informacija o načinu za prijavljivanje, kao i o nekim tehničkim stvarima, biće objavljeno u narednom periodu. Savetnica uprave za marketing kompanije Terme Čatež, Alenka Pogačar, izrazila je zadovoljstvo zbog uspešne saradnje ove kompanije sa našim klubom.

– Oduševljena sam jer smo spojili sport odnosno Crvenu zvezdu i Terme Čatež na Sajmu turizma. Naša saradnja se na obostrano zadovoljstvo nastavlja. Tema ove konferencije je prvi kamp koji će biti održan za omladince u Termama Čatež od 17. do 23. jula. Mi još uvek dodatno pojačavamo saradnju i unapređujemo uslove. Prošle godine smo otvorili fudbalske terene koji su u neposrednoj blizini Termi Čatež, i na njima se može trenirati 365 dana u godini baš zbog benefita termalnih voda. Osim Zvezde tu su i mnogi drugi klubovi, a saradnja se proširuje ne samo na fudbal nego i na ostale sportske klubove, kao što su rukomet, košarka, čak i karate. Terme Čatež se predstavlja i na ovom sajmu, u hali jedan, i tamo vas na štandu Slovenije očekujemo – rekla je Alenka Pogačar.

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, imao je priliku i ove zime da se uveri u odlične uslove za pripreme.

– Drago mi je što imamo takve uslove za rad. Uvek kada birate mesto za treniranje, najviše gledate da je teren blizu hotela, to je preduslov za dobre pripreme. Terme su napravile izvanredan teren kod samog hotela. Spa centar je fenomenalan. Mislim da još ima prostora za napredak jer postoji slobodno zemljište na kojem se može napraviti još terena, a ja se nadam da će uskoro biti velika gužva i da će biti teško pronaći slobodne termine. Zvezda ima sreću što ima saradnju sa Termama, i nadam se da ćemo i dalje imati privilegije. Sa profesionalne strane, mislim da je teško naći bolje mesto za pripreme – rekao je Miodrag Božović.

Delegaciju Crvene zvezde u kojoj su bili predsednik, Svetozar Mijailović, počasni predsednik, Dragan Džajić, i generalni direktor, Zvezdan Terzić, na štandu Slovenije u hali jedan ugostio je i slovenački ministar za razvoj i tehnologiju, Zdravko Počivalšek, koji je inače veliki navijač Crvene zvezde.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама