Košarka Košarka/Vesti

Crvena zvezda Telekom – EFES u Vršcu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom odigraće utakmicu 8.kola TOP 16 faze Evrolige protiv Anadolu EFES-a u dvorani „Milenijum“ u Vršcu u petak, 26.februara, u 20 časova.

Klub obaveštava svoje simpatizere da će svoj prvi evroligaški meč van Beograda odigrati nakon višednevnih pokušaja i tražena rešenja sa Evroligom,da svoj meč odigra u Beogradu, ali da je na kraju zbog zauzetosti dvorana i visokih standarda najjačeg evropskog takmičenja, odlučio da meč odigra u Vršcu, u dvorani koja jedina ispunjava standarde Evrolige u svim segmentima.

KK Crvena zvezda Telekom želi ovim putem da se zahvali Novaku i Goranu Đokoviću, selektoru Dejvis kup reprezentacije Bogdanu Obradoviću, generalnom sekretaru TSS Dušanu Orlandiću, koji su uložili ogroman napor kako bi omogućili našem klubu da svoju utakmicu odigra u Pioniru, i pored činjenice da priprema terena za teniski meč Srbija – Kazahstan iziskuje određeno vreme.

Selidba Evroligaške utakmice u drugi grad, predstavlja ogroman logistički poduhvat, ali KK Crvena zvezda Telekom je spreman i za ovaj izazov.

O načinu distribucije karata za vlasnike sezonskih ulaznica, kao i kupovini preostalih karata za utakmicu u dvorani „Milenijum” u Vršcu koja je kapaciteta 5000 mesta, klub će se oglasiti u narednim danima.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama