Фудбал Фудбал/Вести

Poslednji trening na Kipru, slede utakmice

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su u petak, 12. februara, odradili i poslednji trening u drugoj fazi priprema na Kipru.

Ponovo je šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, fudbalere podelio na „crvene“ i „žute“, i još jednom se igralo na dva gola. Igrači koji su predstavljali tim crvenih, bili su uspešniji, i dobili su ovaj meč rezultatom 2:0. Prvi gol postigao je Luis Ibanjez, na sebi svojstven način – iz slobodnog udarca, tok je pobedu „crvenih“ overio Slavoljub Srnić, nakon asistencije Vieire. Hugo Vieira je bez problema odradio ceo trening.

U subotu, 13. februara, Crvenu zvezdu čekaju dve provere. Od 11 časova, igraće se utakmica protiv Urala, dok će se u 14 sati sastati naš tim i Kuban.

–  Sve je prošlo u najboljem redu i onako kako smo planirali i pre dolaska na Kipar. Sutra nam ostaje da odigramo još te dve prijateljske utakmice, na neki način to je generalna proba pred nastavak sezone. Počeo sam da se uigravam na novoj poziciji, malo ofanzivnije nego u jesenjem delu, prija mi kada sam iza špica jer sam bliži golu i mogu više da šutiram – kaže Grujić, i naglašava da će u prvenstvu igrati najbolje što može.

– Iako sam igrač Liverpula, ništa se ne menja u mom pristupu – maksimalno treniram, trudim se, a takav ću biti i na terenu. Sa ekipom ću biti do leta, nadam se da ćemo osvojiti titulu, a onda ću im poželeti sreću u kvalifikacijama. Kad god bude vremena ili neke pauze u prvenstvu, dolaziću na stadion, ali i kada to nije slučaj, biću mislima sa saigračima. Sa svima ću ostati u fenomenalnim odnosima – rekao je Marko Grujić.

[youtube id=”5dd2BArL5_Y”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама