Fudbal Fudbal/Vesti

Luka Adžić – Vraćam se u Beograd 22. februara

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Talentovani mladi fudbaler, Luka Adžić, bio je jedan od onih omladinaca koje je trener Božović odlučio da povede na prvi deo zimskih priprema.

Nakon debija u prijateljskoj utakmici protiv Ludogoreca, vezista je odigrao i jedno poluvreme protiv Ankarana, a nažalost kada je dobio priliku u meču sa Koprom, bio je na terenu svega par minuta dok nije zadobio tešku povredu. To je značilo da su za Luku pripreme završene, a nakon snimanja kolena i da će ovaj fudbaler propustiti ostatak sezone.

Nakon povratka u Beograd, zajedno sa ekipom, Adžić se uputio u Italiju na operaciju, a kao i u slučaju Darka Lazovića i Marka Petkovića, za nju se pobrinuo profesor Pjer Paolo Mariani.

– Operisan sam pre tačno deset dana i sada se osećam stvarno odlično. Juče je bila prva kontrola i svi su zadovoljni mojim napretkom jer je iznad proseka. Već sam počeo i sa laganim vežbama koje imam svaki dan i to mi odgovara – priča Adžić.

Kako ističe, komentari lekarske ekipe u Rimu su da će mu za potpuni oporavak, odnosno povratak u pun trenažni proces trebati oko četiri meseca.

– Dobio sam dosta poruka podrške i svima bih se zahvalio jer mi to mnogo znači. Jedva čekam da se 22. februara vratim u Beograd i vidim sa saigračima i drugarima. Neću biti tu za prvo kolo u nastavku prvenstva, ali s obzirom na to da sam video kako ekipa dobro radi i šta sve može, ne sumnjam u odličan start protiv Mladosti – zaključuje Adžić i po njegovim rečima odmah nastavlja sa planiranim vežbama za danas.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama