Фудбал Фудбал/Вести

Plavšić: Zaslužujemo da budemo prvaci

Izvor: Sportsko društvo Crvena Zvezda

Pripreme koje prvotimci obavljaju na Kipru, polako se privode kraju.

Stručni štab Crvene zvezde sve planove sproveo je u delo. Ostalo je još nekoliko treninga, kao i dve kontrolne utakmice, pre nego što se ekipa vrati za Srbiju.
Period koji je ekipa iskoristila da se spremi bio je veoma učinkovit, po rečima Srđana Plavšića.
– Želeli smo da odemo u toplije krajeve kako bismo se bolje spremili, i to smo i uradili. Ostala su nam još tri-četiri dana za neke taktičke stvar. Uslovi su izvanredni, kako vremenski tako i ovi za treniranje, i mislim da je pun pogodak što smo došli ovde. Došla su pojačanja i sada imamo kompletan tim. Konkurencija je jaka, što je dobro, svako se bori za mesto u timu. Moje je da treniram, i ko bude najviše pokazao, igraće – reči su Plavšića.
I na prijateljskim utakmicama koje su do sada odigrane, Plavšić je zadavao najviše muka svojim protivnicima, i bio je gotovo nezaustavljiv.
– Od malena sam bio niži u odnosu na svoje vršnjake. To me prati kroz čitavu karijeru i mislim da nemam problem sa time. Štaviše, pošto sam niži, i težište mi je niže i teže me je zaustaviti. Mislim da je to moja prednost i neka protivnički igrači brinu kako će da me zaustave.
Uskoro sledi i nastavak prvenstva.
– Svi smo se već uželeli utakmica i prenstva da nastavimo pobedonosni niz, nadam se da ćemo pobediti Mladost, a nakon toga nas čeka derbi o kojem ćemo razmišljati kada dođe. Mislim da zaslužujemo da budemo prvaci, zbog svega što smo do sada pokazali. Želja svih nas je da nastavimo sa dobrim igrama – zaključio je Plavšić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама