Кошарка Кошарка/Вести

Nova EL utakmica – puno zabave za navijače

Izvor: Sportsko društvo Crvena Zvezda

Utakmice Crvene zvezde Telekom u “Pioniru” u Evroligi, postale su svojevrstan sportski spektakl o kojima se priča danima. Ovoga put KK osim velike utakmice, sjajne atmosfere, donosi Vam nove nagradne igre, novu majicu na štandovima i jedno iznenađenje za najmlađe i najvatrenije “Zvezdaše”.

Utakmica KK Crvena zvezda Telekom – Cedevita koja se igra od 20 časova, novi je spektakl u najavi za sve navijače crveno-belih boja.

Dvorana je rasprodata, i ovoga puta KK Crvena zvezda Telekom spremila je za svoje navijače i simpatizere brojna iznenađenja.

Nova utakmica je nova prilika za jednog od prisutnih u dvorani, da pogotkom sa centra napusti halu “Pionir” sa milion dinara u džepu. Takmičenje “šut za milion” održaće se i ovoga puta na poluvremenu meča.

Tokom pauze, gledaoci će moći na štandovima koji su raspoređeni u oba partera da kupe zvezdinu opremu, a od večeras u asortimanu se nalazi i nova majica “Iron Maik” posvećena centru Crvene zvezde Telekom Maiku Cirbesu.

“Gvozdeni” je tako ušao u malobrojnu grupu stranih igrača koji su prirasli srcu navijačima Crvene zvezde i dobili na kraju i svoju “brendiranu”majicu.

Autor majice “Iron Maik” Nemanja Lekić “Dr. Leki” koji je idejno osmisllio neke od najuspešnijih majica KK Crvena zvezda (šampionski tim, Markus Vilijams, Nikola Kalinić, Čarls Dženkins, Stefan Jović, Boban Marjanović…) autor je i majice sjajnom centru Crvene zvezde.

Majica će se prodavati po ceni od 1350 dinara.

Konačno, jedan od sponzora KK Crvena zvezda Telekom, kompanija “IDEA” u četvrtak uveče će podržati najmlađe, al ii one najvatrenije, koji će osim grla i dlanova, želeti da podrže svoj tim i na jedan drugačiji način. Pre utakmice sa Cedevitom, brojni crtači nalaziće se ispred tribina C i D, gde se nalazi “fan store” kao i ispred partera B. Na tim mestima će besplatno oslikati lica u crveno-bele boje najmlađima, al ii onima koji i na taj način žele da pokažu ogromnu privrženost klubu.

Zabava je spremna, spektakl je zagarantovan, utakmica počinje u 20 časova.

Još jednom molimo sve navijače, da dođu u dvoranu znatno ranije, da naprave atmosferu za pamćenje, ali i da navijaju kao na mečevima sa Unikahom i Lokomotivom, kada ni jedan predmet nije pao u teren. KK Crvena zvezda Telekom podseća da se i dalje nalazi pod uslovnom kaznom, koja može da se pretvori u težu kaznu (igranje pred praznim tribinama) u slučaju ponovnog bacanja upaljača i kovanica na parket.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама