Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda kaznila Parkera, napadač nema nameru da sporazumno raskine ugovor

Izvor: Večernje Novosti

Reprezentativca Antigve i Barbude Disciplinska komisija kluba iz Ljutice Bogdana kaznila je oduzimanjem desetog dela godišnje zarade jer je samovoljno napustio Beograd

 Džošua Parker foto: Arhiva VN

“Rat” Crvene zvezde i Džošue Parkera se nastavlja. Reprezentativca Antigve i Barbude Disciplinska komisija kluba iz Ljutice Bogdana kaznila je oduzimanjem desetog dela godišnje zarade jer je samovoljno napustio Beograd i otišao u Englesku, piše ‘Sportski Žurnal’.

Parker je posle povratka iz Aberdina, koji nije želeo da zadrži napadača posle isteka pozajmice, trebalo da radi sa trenerom kojeg mu je dodelio klub, ali je samovoljno odlučio da uzme četiri slobodna dana i provede ih kod kuće, zbog čega će biti kažnjen sa oko devet hiljada evra.

S obzirom da Parker nema nameru da sporazumno prekine saradnju sa klubom iz Ljutice Bogdana, crveno-beli će biti prinuđeni da mu isplaćuju ugovorene rate do kraja sezone, osim ako u međuvremenu ne pronađe angažman u nekom od azijskih klubova, pošto propisi ne dozvoljavaju da u jednoj sezoni bude registrovan za tri kluba iz Evrope.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама