Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Bavimo se samo sobom

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, objasnio je zašto je utakmica sa Sibirom otkazana, ali i demantovao nove špekulacije koje su se pojavile u medijima.

Zvezdin strateg otkriva da je na inicijativu Crvene zvezde otkazan prijateljski duel između našeg kluba i Sibira, koji je trebalo da bude odigran u četvrtak, 11. februara.

– Meč koji je trebalo da igramo protiv Sibira smo otkazali. Taj duel je i zakazan još ranije kada nismo znali koliko igrača ćemo povesti na Kipar. Da smo poveli 30 igrača, taj susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi, ili da previše opteretim igrače – objašnjava Grof.

U medijima se pojavila informacija kako neko iz tabora Crvene zvezde „špijunira“ utakmicu večitog rivala, koji se takođe priprema na Kipru.

– Ne pratimo Partizan, iz svo dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel – poručio je Miodrag Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама