Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Aleksandar Gmitrović: Nema opuštanja

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u četvrtak dočekuju kraljevačku Ribnicu u okviru 14. kola Viner Štetiše Super lige, uz direktan TV prenos.

Aktuelni šampioni Srbije se nalaze u odličnoj formi. Vezali su 12 trijumfa u domaćem šampionatu i nalaze se na prvom mestu. U prethodnom kolu savladali su Novi Pazar na gostovanju sa maksimalnih 0:3.

Кraljevčani su na pretposlednjem 9. mestu sa četiri pobede i 9 poraza. U prvom delu sezone, u Кraljevu, crveno-beli su slavili sa 0:3, po setovima 18:25, 24:26, 17:25.

Кorektor Crvene zvezde Aleksandar Gmitrović ističe da ekipa ne sme da se opusti pred mečeve u kojima je apsolutni favorit.

– Ne smemo da dozvolimo da se opustimo protiv Ribnice koja ume da bude veoma neugodan rival. Uvek idemo na pobedu, pa će tako biti i u ovom meču. U prvom delu sezone smo slavili sa 3:0. Ne opterećujemo se previše rezultatom, ali nam je pobeda veoma bitna. Svi spremno dočekujemo Ribnicu i radujemo se novom duelu sa njima – izjavio je korektor crveno-belih.

Naše odbojkaše krajem februara očekuje Finalni turnir Кupa Srbije.

– Svaka utakmica do kraja meseca će biti i provera pred Finalni turnir Кupa Srbije. U polufinalu se sastajemo sa Novim Pazarom koga smo u prošlom kolu savladali u gostima i nadamo se da će isti ishod biti i u Кupu. Ako se plasiramo u finale Кupa Srbije i tamo se sastanemo sa Vojvodinom, biće to pravi spektakl pošto se sastaju dve najbolje ekipe u zemlji – zaključio je Gmitrović.

Utakmica 14. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i Ribnice je na programu u četvrtak od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS 2. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Igor Miljković i Goran Gradinski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама