Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Cedevitu od utorka

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Prodaja pojedinačnih ulaznica za meč 7.kola Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Cedevite, počinje u utorak od 10 časova.

Prodaja karata za utakmicu 7.kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Cedevite iz Zagreba, počinje u utorak od 10 časova, u dve poslovnice Eventima u “Kombank Areni” i Domu Omladine u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, prvi deo takmičenja u TOP 16 fazi završavaju utakmicom protiv starog rivala iz regionalnog takmičenja, ekipe Cedevite, i ovaj meč će biti od izuzetnog rezultatskog značaja za crveno-bele i dalje ambicije u drugoj fazi Evrlige.

Zbog toga, pozivamo naše navijače da ponovo, ispune dvoranu “Pionir” do poslednjeg mesta i još jednom pomognu timu sjajnom i gromoglasnom podrškom da dođe do vrlo važnih bodova, i četvrte pobede u TOP 16 fazi Evrolige.

I za ovu utakmicu, važe cene karata koje je klub odredio pre početka ove faze takmičenja:

TRIBINE A, B, C i D: 1000 dinara

PARTER B i PARTER 4: 1800 dinara

PLAVA i BELA LOŽA: 2500 dinara

LOŽA: 3500 dinara

COURT SEAT (počasna mesta): 10000 dinara

KK Crvena zvezda Telekom organizovaće i ovom prilikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije – vlasnike sezonskih ulaznica:

– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim, i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.

Takođe, kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:

– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu “Pionir” na ulaz za tribinu A, dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.

Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.

I ovoga puta vršiće se obimne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se mole svi navijači da znatno ranije dođu u dvoranu “Pionir”, i da na meč ne nose upaljače, metalne novčiće, kozmetiku i flaširanu vodu…

KK Crvena zvezda Telekom se još zahvaljuje navijačima na gromoglasnoj, nezapamćenoj podršci tokom utakmica sa Unikahom i Lokomotivom, ali i na fer i sportskom navijanju, jer tokom tih mečeva nije bačen ni jedan predmet na teren. KK Crvena zvezda Telekom podseća, da klubu i dalje preti opasnost da neki od narednih, takmičarski izuzetno važnih mečeva u Evroligi, igra pred praznim tribinama, nakon kazne koja je izrečena za ubacivanje predmeta tokom utakmice sa Fenerbahčeom.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Cedevita Zagreb, igra se u četvrtak od 20 časova u dvorani “Pionir”.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама