Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli vikend u znaku Boriše Simanića

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Prethodni vikend obeležile su pobede seniora i juniora, fantastična partija Boriše Simanića u duelu sa vršnjacima iz Niša, porazi seniorki u Nišu, i razvojnog tima u Novom Sadu u utakmici KLS.

Seniori KK Crvena zvezda Telekom pobedili su Igokeu u Laktašima 74:54 i tako nastavili borbu za drugo mesto u ABA ligi jtd, istovremeno u dobroj atmosferi i kompletni dočekuju ekipu Cedevite u 7.kolu Evrolige.

 U prepunoj dvorani u Laktašima, i uz veliku podršku navijača iz Republike Srpske, ekipa Dejana Radonjića predvođena Simonovićem i Milerom lako je prebrodila neugodno gostovanje U narednom kolu, u nedelju, crveno-beli dočekuju Sutjesku od 17 časova u dvorani “Pionir”.

U senci važne utakmice seniora, protekla je fantastična partija Boriše Simanića u pobedi juniorskog tima KK Crvena zvezda Telekom protiv vršnjaka iz KK “NIBAK” iz Niša.

Crveno-beli su u meču 14.kola juniorske lige slavili sa 81:57 uz 21 poen Ćorovića i 13 poena Petra Rebića, ali je meč u dvorani “Basket City” obeležio Boriša Simanić koji je umalo zabeležio “trip-dabl” sa 13 poena, 17 skokova i 8 blokada.

Ekipa FMP-a izgubila je u Novom Sadu od Vojvodine sa 84:79, ali i pored tek drugog poraza u KLS ligi, tim Slobodana Klipe je ubedljivo prvi na tabeli sa skorom 17-2, posle 19 mečeva u domaćoj ligi. Meč u Novom Sadu obilovao je nervozom, tehničkim greškama, a u centru pažnje bio je sudija Marko Juras…

U četvrtak 04.02.2016. seniorke KKŽ Crvene zvezde su izgubile na gostovanju Studentu iz Niša. Sledeću utakmicu igraju na domaćem terenu u dvorani „Basket City” sa ekipom Vršac Swisslion u sredu 10.02.2016. Utakmica počinje u 19 časova.

Juniorski i kadetski timovi KKŽ Crvena zvezda nisu igrale ovog vikenda. Kadetkinje prvi naredni ispit imaju 13-14.februara protiv Studenta iz NIša.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама