Остали спортови

Crveno-bele odbranile trofej, Sebiću zlato

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda
Drugog dana Finala Kupa SSS koje je održano u Novom Sadu naši strelci su ostvarili odlične rezultate. Seniorke su pištoljem odbranile titulu u ekipnoj konkurenciji u sastavu Zorana Arunović, Jasna Šekarić i Teodora Simić.

U pojedinacnoj konkurenciji Milenko Sebić, koji je prošle godine bio drugi iza Milutina Stefanovića („Čika Mata“), osvojio je titulu puškom.


Ove godine Arunovićeva je morala da se zadovolji drugim mestom jer je Veličkovićeva u fantastičnom finalu sa 205,5 krugova oborila sopstveni državni seniorski rekord finala i time prekinula zlatni niz Zorane Arunović koja je pobeđivala 2011, 2012, 2013. i 2015.

U finalu pojedinačnog Kupa Streljačkog saveza Srbije učestvovalo je po deset strelaca u svakoj disciplini i kategoriji na osnovu bodova osvojenih za plasman na jednom od tri kola Kupa SS Srbije.

U ekipnoj konkurenciji učestovale su ekipe sa po tri člana koje su se plasirale na osnovu broja bodova ostvarenih u tri kola kupa. Maksimum je bio po osam ekipa u svakoj kategoriji i oružju.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама