Фудбал Фудбал/Вести

Jovanović – Vratio sam se gde pripadam

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Posle višenedeljene neizvesnosti, štoper Crvene zvezde, Vukašin Jovanović, ponovo je sa svojim drugovima.

Jovanović je jutros stigao na Kipar, i staviće se na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću.

– Došao sam da se priključim ekipi, da treniram sa njima i da ne gubim vreme u Beogradu. Jako sam srećan što sam se vratio među svoje drugove, tamo gde najviiše volim da budem. Nadam se da će me momci dobro dočekati i prihvatiti. Bio sam u kontaktu sa njima, naročito sa Grujom i Donaldom koji mi je rekao da se što pre vratim, valjda sam mu nedostajao… – uz osmeh kaže Jovanović.

Po rečima Zvezdinog štopera, radio je na održavanju kondicije i dok je bio u Beogradu.

– Jedva čekam prvi zajedniki trening. Možda ću i danas da treniram iako ekipa ima slobodan dan. Trenirao sam i u Beogradu u Košutnjaku, nije da sam sedeo i da nisam radio ništa. Nisam ispao iz forme. Moraću naredne nedelje da radim duplo kako bih stigao saigrače, jer treninzi sa ekipom su najbitniji.

Jovanoviću je drago što je neizvesnost oko eventualnog transfera prošlost, jer će sada moći da se skoncentriše na ono što je njegov posao.

– Sve ovo traje još od Slovenije. Deset-petnaest dana je trajala priča oko Bordoa, pa isto toliko dana priča oko Zenita. Tu sam najviše ja izgubio, jer nisam bio fokusiran na treninge. Razmišljao sam šta je najbolje za moju karijeru, pojavljivali su se mnogi savetnici, ali na kraju sam ja najviše izgubio. Možda je tako trebalo da bude. Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom, trebalo je ranije da dođem ovde ali se neke stvari nisu poklopile – objašnjava Jovanović.

U međuvremenu, Crvena zvezda se pojačala i na poziciji štopera. Mladi fudbaler u tome ne vidi ništa loše.

– Dobro je imati jaču konkurenciju. Svaki štoper je dobrodošao, borićemo se, pa ko bude najviše zaslužio, nema sumnje da će igrati – rekao je Vukašin Jovanović.

[youtube id=”QP1LtZtckw4″]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама