Odbojka Odbojkaši

Zvezda slavila u derbiju u Novom Pazaru

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U derbiju 13. kola Viner štetiše Super lige Crvena zvezda je u gostima savladala Novi Pazar sa 0:3, po setovima 25:27, 20:25, 23:25 posle tri seta i 78 minuta igre.

Crveno-beli nisu do trijumfa došli tako lako kao što to krajnji rezultat pokazuje. U sva tri seta Novopazarci su bili u igri do završnice, ali je konstantno Zvezda imala dva-tri poena viška.

I ni u jednom od tih setova domaćin nije upevao da preokrene, iako je često ozbiljno pretio našim odbojkašima. Posebno u prvom i trećem, kad su najpre uspeli da izjednače, ali im izabranici Dragana Kobiljskog nisu dozvolili preokret.

Svi igrači u našem timu bili su na visokom nivou, na kraju su se istakli Nemanja Jakovljević i Aleksandar Blagojević sa po 14 poena, dok su po devet imali Aleksandar Okolić i Dušan Stojsavljević.

Crvena zvezda je i dalje na čelu tabele sa 12 pobeda i jednim porazom. U narednom kolu crveno-beli dočekuju Ribnicu iz Kraljeva.

Novi Pazar – Crvena zvezda 0:3 (25:27, 20:25, 23:25)
Hala: „Pendik”. Gledalaca: 1.100. Sudije: Vladimir Simonović i Aleksandar Petrović. Trajanje meča: 78 minuta.
NOVI PAZAR: Zoranić, Novoselac 2, R. Stevanović 9, Delić 7, Daca 3, N. Stevanović 14, Radović 11, Božović, Brzaković 1, Zatrić 2, Bulatović, Kapur (libero). Trener: Milan Gršić.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 9, Jevtić (libero), Đurđević, Škrbić, Gmitrović, Štavlić, Jakovljević 14, Stojsavljević 9, Munćan 4, Blagojević 14, Veljović, Buculjević 5. Trener: Dragan Kobiljski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama