Fudbal Fudbal/Vesti

Crveno-beli trenirali, u subotu dve utakmice

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Za razliku od četvrtka, u petak su naši fudbaleri imali samo jedan trening.

Ponovo je šef stručnog štaba, Miodrag Božović, podelio fudbalere u dve ekipe, „narandžaste“ i „crvene“, i ponovo se igralo na dva gola. Nakon jučerašnjeg remija, danas su uspešniji bili „crveni“, zahvaljujući novom golu Marka Grujića. Za „crvene“ su nastupili: Kahriman, Cvetković, Luković, Edson, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić i Vieira. Ekipu „narandžastih“ činili su: Supić (Manojlović), M. Stojanović (N. Jovanović), Pavićević, Rendulić, Anđelković, Plavšić, S. Stojanović, Babunski, Gavrić, Orlandić i Sikimić. Marko Petković je trenirao odvojeno od ekipe.

Kao što je Grof i najavio, Edson Da Silva sutra neće biti učesnik samih utakmica, jer stručni štab ne želi da rizikuje eventualnu povredu, dok ne dostigne dovoljan nivo pripremljenosti. Ipak, Edson je od danas bogatiji za jedan nadimak. Zahvaljujući svojoj fizičkoj sličnosti sa Semjuelom El Džeksonom, Grof je Brazilca prozvao „Šaft“.

U subotu, 06. februara, crveno-beli će imati dve provere. Na stadionu „Pirgos“, najpre će se od 12 časova po srpskom vremenu susresti Crvena zvezda i Atlantas (Litvanija), a nešto kasnije (16 časova), crveno-beli će odmeriti snage sa Volgarom iz Astrahana.

Iako smo učinili sve što je u našoj moći kako bismo obezbedili direktne prenose ovih utakmica na našem Ju Tjub kanalu, nažalost, na stadionu „Pirgos“ ne postoji dovoljno kvalitetan bežični internet, tako da direktnog prenosa najverovatnije neće biti.

[youtube id=”rdETiJxE0e8″]

[youtube id=”tNOfOi4cn4Q”]

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama