Фудбал Фудбал/Вести

Milijaš u Zvezdi?!? (anketa)

Autor: CZBG

Brzinom svetlosti prenela se vest da je Zvezda kontaktirala svog bivšeg kapitena, Nenada Milijaša.

Foto: novosti.rs
Foto: novosti.rs

Naime, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, rekao je za Tanjug da postoji mogućnost da Milijaš ponovo obuće crveno-beli dres.

“Nenad Milijas je igrač i čovek koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi i za koga će u našem klubu uvek imati mesta. Obavili smo razgovor sa njim, izneli naše planove i ideje, ali treba da se poklope neke stvari, sa naše i njegove strane, kako bi došlo do saradnje. Videćemo u narednim danima”, izjavio je Terzić Tanjugu.

Neosporno je da mnogi navijači gaje simpatije prema Zvezdinom bivšem kapitenu, ali ima tu i onih koji smatraju da Milijaš ne bi trebao ponovo da obuče sveti dres. Čitajući forume, fejzbuk, tviter i ostale društvene mreže, videli smo da, u ne malom broju slučajeva, zna da dođe do žučne rasprave povodom ove mogućnosti.

Ono što je činjenica jeste da Zvezda treba nekoga sa iskustvom, posebno na sredini terena, ako želi da napadne Ligu šampiona. Potreban je igrač koji zna da stane na loptu, da smiri igru i da lucidnim potezima razigra saigrače. Za sada su tu tri igrača (što prednji, što zadnji vezni) koji bi trebala da donesu tu sigurnost – Donald, La Talek i Katai.

Takođe, mnogi zvezdaši smatraju da je ipak bolje okrenuti se mlađim opcijama od kojih se, na kraju krajeva, može nešto i zaraditi u nekom od sledećih prelaznih rokova, a na mesto veznjaka dovesti nekog iskusnijeg stranca ili igrača koji je još uvek u dobrim igračkim godinama.

Sve u svemu, u Ljutice Bogdana 1a se ne miruje i razmatraju se opcije koje bi bile dobitna kombinacija za Crvenu zvezdu. Da li je Milijaš jedna od tih kombinacija ostaje nam da vidimo.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама