Фудбал Фудбал/Вести

Edson trenirao, Plavšić i Grujić tresli mreže

Izvor: Zvanični portal FK Crvena zvezda

Nakon slobodnog dana koji su fudbaleri Crvene zvezde iskoristili da se opuste i odmore, u četvrtak, 04. februara, nastavljeno je sa žestokim radom.

Naši igrači su trenirali na stadionu „Mihailis Kiprijani“, koji je u potpunosti „naš“, jer je lokalni klub bankrotirao pa praktično ne postoji domaćin na tom objektu.

Edson da Silva je odradio prvi trening sa ekipom. Igralo se na dva gola na pola terena, a Edson je zauzeo poziciju u timu „crvenih“ uz kapitena Lukovića. Zvezdin Brazilac je igrao na poziciji levog štopera, dok je Luković bio na desnoj strani. Takođe u timu „crvenih“ je bio i Damijan le Talek, dok je treći novajlija, David Babunski, igrao za „narandžaste“ i tom prilikom pokazao da ima odličnu tehniku.

Inače, duel „crvenih“ i „narandžastih“ je završen bez pobednika – 1:1. Poveli su „narandžasti“ golom Srđana Plavšića, a „crveni“ su izjednačili preko Marka Grujića. Ovaj trening nije u potpunosti odradio Predrag Sikimić zbog bola u leđima, dok je Marko Petković bio na terapiji zbog udarca.

– Stil rada koji Grof forsira podrazumeva da svakog dana imamo određene igre i određene zahteve, i za sada sve ide po planu. Edson je odmah pokazao da ima određeni kvalitet, možda još uvek nije dovoljno fizički spreman jer nije dugo trenirao, ali mislim da će biti pravo pojačanje. Njegovim, ali i dolaskom ostalih igrača, pojačali smo konkurenciju i sada možemo više da kombinujemo. Pravimo respektabilnu ekipu koja će moći da uradi nešto više u Evropi. Ne razmišljamo o protivnicima već samo o sebi – unapredili smo igru, ekipa igra sve bolje i verujem da će sve biti kako Grof želi – rekao je Saša Petrović, pomoćni trener Crvene zvezde.

Danas će na programu biti još jedan trening, i to od 16 časova po lokalnom vremenu.

Galeriju slika možete da pogledate OVDE.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама