Кошарка Кошарка/Вести

KRK 2016 – Crvena zvezda prvo sa Smederevom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odrbanu trofeja u kupu počinju duelom sa Smederevom, protivnik u polufinalu bolji iz meča FMP – Partizan NIS. Izabranici Dejana Radonjića prvi put na terenu u petak, 19.februara.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom odbranu trofeja Kupa Radivoja Koraća, koji je u vitrinama našeg kluba još od 2013.godine, počinju utakmicom protiv KK „Smederevo 1953″ u petak, odlučeno je žrebom koji je održan u utorak u Beogradu.
Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraća se od 18. do 21. februara u Nišu koji je 12. put domaćin tog takmičenja.
Ekipa Dejana Radonjića, prvi put će na teren 19.februara, dok je u subotu predviđen duel sa pobednikom četvrtfinalnog meča između FMPa i Partizan NIS-a. Preostali parovi četvrtfinala su: KK Mega Leks – KK Konstantin Niš, i KK Metalac Valjevo – KK Borac Čačak. Pobednici ova dva duela sastaće se u drugom polufinalu.
Prema pravilima žreba, u četvrtfinalu takmičenja nisu mogle međusobno da se sastanu ekipe iz Jadranske lige, odnosno Košarkaške lige Srbije (KLS).
KRK 2016, četvrtfinale:
18. februar Partizan NIS – FMP
18. februar Mega Leks – Konstantin Niš
19. februar Metalac Valjevo – Borac Čačak
19. februar Crvena Zvezda Telekom – Smederevo 1953
Žrebu u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu, u ime KK Crvena zvezda Telekom prisustvovali su Predsednik kluba Nebojša Čović, trener Dejan Radonjić, kapiten Branko Lazić, dok je jedan od učesnika žrebanja bio još jedan prvotimac Marko Gudurić.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама