Кошарка Кошарка/Вести

Kamp KK Crvena zvezda – servisne informacije

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Letnji kamp KK Crvena zvezda Telekom na Zlatiboru i u Vrnjačkoj Banji u 4 smene, cena 240 eura u dinarskoj protivvrednosti, mogućnost plaćanja u 6 rata, do polaska na kamp…
KK Crvena zvezda Telekom i ove godine, tokom leta organizovaće letnji košarkaški kamp na dve lokacije, u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru, za dečake i devojčice.
Interesovanje za “zvezdinu školu košarke” koja je pretočena u vrlo uspešan kamp u prethodnim sezona,a i ove godine je veliko. Zbog toga obaveštavamo sve naše polaznike škole košarke, članove mlađih selekcija kluba, sve one koje su prethodnih sezona učestvovali na kampu, ali i sve zainteresovane, koji bi po prvi put želeli da se nađu na Zlatiboru ili u Vrnjačkoj Banji i rade pod nadzorom Zvezdinih trenera, igrača i bivših igrača, da će se Kamp definitivno održati u četiri smene, na dve lokacije krajem juna i tokom jula.
Klub obaveštava sve zainteresovane, da će prva smena kampa KK Crvena zvezda Telekom biti održana Vrnjačkoj Banja od 19.06 do 26.06.juna ove godine. Nakon toga tri smene održaće se u staroj bazi crveno-belih na Zlatiboru:
od 26.06.do 03.07.2016.godine, druga smena je od 03.07. do 10.07 jula, a treća od 10.07. do 17.07. ove godine.
I ove godine, svim polaznicima biće obezbeđeni smeštaj, hrana, kompletna oprema za trening, rad sa trenerima KK Crvena zvezda Telekom, neophodna lekarska nega, i druženje sa sadašnjim i bivšim igračima crveno-belih.
I ove godine moguće je platiti boravak u kampu u 6 mesečnih rata, kompletan iznos boravka u kampu tokom jedne smene iznosi 240 evra (u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja) do odlaska polaznika na kamp.
Kamp KK Crvena zvezda Telekom radi sa velikim uspehom već pet godina, a prošlog leta u smenama u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru boravilo je više od 350 mališana, i nema sumnje da će po preliminarnim prijavama, taj broj biti nadmašen ove godine.
Kontakt osoba za sve informacije je koordinator kampa Aleksandar Basta
mejl: abasta@kkcrvenazvezda.rs
telefon: +38166-325-955

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама