Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Pobeda Zvezde u Novom Sadu

IZvor: Sportsko društvo CZ – oficijalni sajt

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su Vojvodinu, u Novom Sadu, 10:9 (3:2, 3:2, 3:4, 1:1), u okviru 12.kola A1 Triglav Regionalne vaterpolo lige.

Iako je Crvena zvezda nepravdeno i drastično kažnjena pred sam meč od strane Regionalne lige zbog meča u Kragujevcu, i u Novom Sadu su nastupili Filip Kljajević, Srđan Aksentijević i Dragan Drašković koji su “sporni” od strane Triglav lige.

Najefikasniji je bio Srđan Aksentijević sa 4 gola. Drašković i Peković su se po dva puta upisivali u listu strelaca, a po jednom Popović i Rackov. Kralj je bio odličan na golu, zabeležio je 15 odbrana.

U narednom kolu crveno-beli bi trebalo da ugoste Primorje EB, ali je zbog odluke rukovodstva Triglav lige da oduzme našem timu šest bodova i da ih novčano kazni, veliko pitanje šta će biti do 5. februara, kada je na programu taj meč.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 9:10 (2:3, 2:3, 4:3, 1:1)
Novi Sad. Bazen „Slana bara“. Gledalaca: 100. Sudije: Vlašić i Matijević (Hrvatska). Igrač više: Vojvodina 8(1), Crvena zvezda 9(1). Peterci: Vojvodina 3(8), Crvena zvezda 5(12)
VOJVODINA: Vitorović (odbrane 7/17), Marić, Tubić 1, Porobić, Tenenbom 1, Prekogačić 1, Gvozdanović 2, Ćatović 3, Trkulja, Šulc, Popović, Marčeta 1, Filipović, Petković.
CRVENA ZVEZDA: Kralj (odbrane 15/24), Tankosić, Popović 1, Janković, Kljajević, Rackov 1, Aksentijević 4, Andrejević, Ilić, Bakić, Drašković 2, Peković 2, Todorovski, Jović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама