Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli vikend 4

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Još jedan uspešan vikend je za košarkašicama i košarkašima crveno-bele porodice…
Za nama je još jedan uspešan vikend crveno-belih košarkaša i košarkašica.
Seniore KK Crvena zvezda Telekom nakon velike evropske pobede nad Lokomotivom iz Krasnodara 80:66, u ponedeljak očekuje duel 22.kola ABA lige sa MZT-om iz Skoplja.
Juniori su nakon nekoliko nedelja pauze, nastavili takmičenje u juniorskoj kvalitetnoj ligi i to ubedljivom pobedom nad ekipom „Kadet” iz Novog Sada sa 88:59. Utakmicu je obeležio Stefan Đorđević dabl-dabl učinkom.
Ekipa FMP-a, razvojni tim crveno-belih, nastavlja sa odličnim igrama u KLS, ekipa Slobodana Klipe savladala je kao gost „Beovuk” 78:66 uz 19 poena Ognjena Dobrića i 16 Dejana Davidovca. Ekipa FMP-a ubedljivo je prva u ligi sa samo jednim porazom.
I ekipe KK Crvena zvezda Telekom i KK FMP naći će se u utorak u beogradskom hotelu „Kraun Plaza” na žrebu za završnicu Kupa „Radivoja Koraća”.
U nedelju sun a terenu bili i košarkaši “Koledža”, koji su u okviru meča  Kadetske II lige Beograda poraženi od „KK Banjica Mega” sa  71:62.
U 12.kolu pionirske lige Beograda, najmlađe košarkašice Crvene zvezde “zvezdice” zabeležile su novu pobedu.Savladana je ekipa Ras2, a svoju prvu utakmicu u crveno-belom dresu, u ubedljivoj pobedi, upisala je Maša Jovanović, inače  2007.godište.
Zvezdine seniorke su u 16. kolu prve ženske lige Srbije savladale ekipu Šumadija na domaćem terenu rezultatom 78:53. Na utakmici smo imali goste paraolimpijku u plivanju Anu Jovović i poznatog glumca, inače velikog zvezdaša,  Milana Kalinića. Milici Bojović je bio u subotu 18. Rođendan, i pre početka utakmice kapiten ekipe Aleksandra Katanić joj je uručila crveno-beli buket u ime ekipe i KKŽ Crvena zvezda.
Kadetkinje su u nedelju gostovale Novosadskoj ženskoj košarkaškoj akademiji, i u 9.kolu ženske kadetske lige savladale Novosađanke rezultatom 45:66.

 

Скочи на траку са алаткама