Košarka Košarka/Vesti

Radonjić: Očekujem dobru reakciju posle Kubana

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom posle velikog trijumfa protiv ruske Lokomotive u petom kolu Top 16 faze Evrolige, nastavljaju epizodu u regionalnom takmičenju protiv ekipe MZT-a.

Meč 22. kola ABA lige J.t.d u hali “Pionir” igra se u ponedeljak od 18 časova, a na konferenciji za medije pred duel govorio je trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić koji smatra da će utakmica biti teška i da očekuje od svog tima da dobro reaguje nakon pobede u najelitnijem evropskom takmičenju.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde Telekom:

„Posle velike pobede koju smo napravili u duelu protiv Lokomotive, dolazi nam u goste MZT, ekipa koja svojim kvalitetom i iskustvom zaslužuje bolju poziciju nego gde se nalazi trenutno na tabeli. Sigurno da posle ovog duela koji smo imali ne želimo da se ponove situacije koje su bile nakon takvih momenata u ovoj sezoni i nadam se i očekujem da dobra reakicja bude i da ćemo da savladamo ekipu MZT-a.”

Crveno-beli se trenutno nalaze na trećem mestu sa pobedom manje od zagrebačke Cedevite, dok se makedonski tim nalazi na deobi desetog mesta ABA lige J.t.d.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama