Osvrt forumaša

Osvrt forumaša: O pojačanjima (kkcz)

Autor: nyc, www.crvenazvezdabeograd.tv/forum

Kupovina-prodaja igrača je 50% znanje, a 50% čista lutrija. Nekada ti se učini da si napravio posao decenije, a ono ispadne – ćorak. Isto tako (samo [i]obratno[/i]) ti se posreći da kupiš nekog anonimusa kojeg si video na tri YT snimka i ono, ispadne čovek bomba! Ove sezone smo imali prilike da gledamo i jedan i drugi scenario u režiji naših “skauta”, ko god da su.
Pukli smo sa Sofoom (ne bih da zloupotrebljavam forum za lično promovisanje i hvalisanje, ali, nekako sam bio [i]veeeeliki[/i] skeptik od prvoga dana). Ne znam ni zašto ni kako, ali Mekel je takodje izvisio. Onda i Thompson. Po svemu sudeći, sjajan momak, ali, ali, ALI… Znate već. I onda, za mene lično najveće razočarenje, rastanak sa madjioničarem MWillom. Pa, zašto? Zašto? [b]Zašto[/b]??? Jel baš moralo??? Izgleda da jeste… uh, još uvek me srce boli.

Ali, zato, [b]ubodosmo[/b] i to [b]još KAKO[/b] braćo ciganjska, sa Quinceyjem! KAKO je on uopšte završio kod nas??? Neverovatan talenat. Sirovi materijal od kojeg možeš da brusiš igrača kakvog hoćeš! Ne sumnjam da bi milionče, [u]najmanje[/u], za njega u ovom trenutku dali svi finansijski moćniji timovi – Turci x 3, Real, Barsa, Unicaja, CSKA, Lokosi … Neverovatan je Miller momak potencijal. I opet se pitam, kako, aman, KAKO je on dospeo u našu svlačionicu (jes da se ponekad zbuni i ode u pogrešnu…)!?
Kada smo dovodili Žilberta niko, ali NIKO nije bio oduševljen. Uglavnom – ravnodušnost, uz poneki zluradi komentar (“e, ako vam Švaba ne pomogne…” i sl.). Prve sezone bio je u senci Bobinatora. S pravom. Ali, ljudi, koju smo ZVERINU dobili nakon Bobinatorovog odlaska!!! Ijao, ijao, jao, ao, ooooooo!!!! Pa ja ne mogu očima da verujem u kakvog je surovog centra Maik izrastao za samo godinu dana! Lik sa 208cm RAZBIJA pod košem!!! Da ne poveruješ, al stvarno!

E, sad dolazi ono najludje, najneverovatnije, ali i najveselije! [b]Tarence Kinsey![/b] Ne mogu da verujem kako nam se ovaj momak namestio u najludjoj razmeni stoleća! Dali smo im Thompsona i dobili Kinsija!?!?!?! Pa, čekaj, jel sam samo ja ovde blesav??? Koji je ovo [i]upgrade[/i], jebatedatejeba!!! Koju smo još jednu [i]zverinu[/i] dobili, majko moja!! Ko god da je odradio ovaj “trade” zaslužuje spomen ploču na Kališu! Kako, KAKO, KAKO smo odradili ovo? KAKO smo uspeli da ga dovedemo? I sad, pazi, imaš u timu ludog Quinceyja, Cirbu životinju na centru i Kinsija na … pa, nemam pojma, jer taj momak igra [b]SVE[/b] pozicije, osim centra! Koji ubod sa strancima, braćo cigojneri !?!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama