Fudbal Fudbal/Vesti

OŠTRI REZOVI – Grof precrtao desetoricu!

Izvor: Sport

Miodrag Bozović

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović na drugi deo priprema na Kipar, neće voditi čak 10 igrača na koje je računao na startu drila. Među precrtanima je i Idan Vered

Posle priprema u Kopru, Miodrag Božović je doneo odluku. Ekspedicija koju je iskusni stručnjak vodio u Sloveniju brojala je 34 fudbalera. Trener tima sa “Marakane” u nastavku priprema rešio je da napravi velike promene.

Luka Adžić je doživeo tešku povredu, njegov imenjak Jović je na putu za Lisabon, a Grof je sa prvobitnog spiska precrtao još 10 igrača.

FK Crvena Zvezda-Pripreme

Petorica fudbalera biće poslata u Zvezdinu filijalu Bežaniju (Filip Manojlović, Marko Mijailović, Saša Stojanović, Dušan Živković i Lazar Tufegdžić). Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević potvrdio je da će Bruno Matos i Nemanja Ahčin biti prosleđeni na pozajmicu u Novi Pazar, dok golmane Marka Trkulju i Jovana Vićića čeka selidba u Zemun i Loznicu.

Među igračima na koje Miodrag Božović ne računa u prolećnom delu sezone nalazi se i Idan Vered koji će ostati u Beogradu. Izraelac je u potrazi za novim angažmanom.

Evo igrača na koje Božović računa na Kipru:

Damir Kahriman, Nemanja Supić, Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez, Savo Pavićević, Vukašin Jovanović, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Slavoljub Srnić, Marko Grujić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Nikola Jovanović, Luka Ilić, Ugo Vieira, Petar Orlandić, Predrag Sikimić i Dejan Joveljić i David Babunski.

Ekipi će se uskoro priključiti i Damjan le Talek.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama