Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Stojsavljević: U odličnoj smo formi

Izvor: Sportsko društvo Crvena Zvezda

Lider šampionata Crvena zvezda u 12. kolu Viner Štetiše Super lige dočekuje poslednjeplasiranu Inđiju.

Crveno-beli u duel sa Inđijom ulaze kao apsolutni favoriti. Naši odbojkaši su vezali 10 pobeda, a u prethodnom kolu, u derbiju, su savladali Vojvodinu NS seme u Novom Sadu sa 1:3 i osamili se na vrhu tabele. Sa druge strane, odbojkaši Inđije u dosadašnjem toku šampionata nisu ostvarili nijednu pobedu i imaju samo jedan bod.

U prvom delu sezone Crvena zvezda je kao gost slavila sa maksimalnih 0:3, po setovima 18:25, 17:25, 19:25.

Primač servisa Crvene zvezde Dušan Stojsavljević smatra da naš tim nikako

– Kao i u svakom meču i protiv Inđije želimo trijumf. Inđija ima svoje kvalitete i ne smemo da je potcenimo. Ušli smo u dobar ritam igara. Digli smo formu. U proteklih nedelju dana smo odigrali tri teške utakmice u kojima smo se emotivno i fizički dosta istrošili, ali imamo dosta veliki izbor igrača i trener može da računa na svih 12 koji budu bili u sastavu. Ko god bude bio na parketu svakako da će dati sve od sebe da ostvarimo novu pobedu – istakao je Stojsavljević.

U utorak u meču protiv Arago Seta zaradio je jak udarac ispod oka, ali je ta povreda sanirana i naš Duci će biti spreman za duel protiv Inđije.

– Sve je u redu. Vuk Milutinović me je laktom “potkačio” ispod oka, ali sada je sve u redu. Ja sam njega protiv Vojvodine, a on mene protiv Arago Seta, tako da smo sada kvit. Šalim se naravno. Povreda je sanirana i nema nikakvih problema – sa osmehom je rekao Stojsavljević.

Utakmica 12. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i Inđije je na programu u petak 29. januara od 17,30 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj duel će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Branislav Jovančić i Milan Milošević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама