Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Babunski Zvezdu ništa ne košta, pokušavamo da pogodimo na slepo

Izvor: Večernje novosti 

Babunski je igrač koji je bio u Barseloni B. Pokušavamo da pogodimo na slepo, pa ako od njega nešto bude – bude, ako ne bude, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo”, kaže Božović.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadovoljan kako je ekipa radila tokom priprema u Sloveniji, ali je i istakao da još ima prostora za naprdak.

“Imali smo sreće, pre svega s vremenom. Imali smo dosta dobar teren, mogli smo da radimo s loptom, što je za mene veoma važno na pripremama, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan”, rekao je Božović za jutjub kanal kluba.

“Zadovoljan sam, pogotovo sa ekipom koja je prošle godine bila standardna i iznela najveći teret u šampionatu. Mada, zadovoljan sam i omladincima. Mislim da ćemo pokušati da ih forsiramo što više. Zvezda mora da forsira igrače iz svoje škole. Ima tu par interesantnih igačića, bolje da ih ne hvalim, jer su u osetljivom uzrastu. Bolje je ne hvaliti ih, već ih treba terati da rade”, dodao je on.

Božović je naveo da veruje da njegova ekipa može mnogo bolje da igra.

“Ovaj sastav može još mnogo bolje. Pre svega, može još mnogo brže da igra, ali problem je samo to što tereni u Srbiji ne dozvoljavaju. Možemo mi da igramo brže, ali kad se vratimo neće biti takvi tereni i to će biti problem”, istakao je Božović.

Fudbaler Zvezde Aleksandar Katai lakše se povredio tokom priprema u Sloveniji, ali je Božović naveo da će on biti spreman za drugi deo priprema na Kipru.

“Što se tiče Luke Adžića, moramo da sačekamo snimak. Ima raznih predviđanja, neko kaže da je možda i teža povreda u pitanju… Moramo da sačekamo snimak kako bismo bili sigurni. Nadamo se da nije strašno, ali trenutna slika nije dobra”, rekao je Božović.

Ugovor s liderom Super lige Srbije uskoro bi trebalo da potpiše David Babunski.

“Babunski je igrač koji je bio u Barseloni B, mlad igrač koji Zvezdu ne košta ništa. Pokušavamo da pogodimo na slepo, pa ako od njega nešto bude – bude, ako ne bude, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo”, rekao je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde se u Beograd, nakon prvog dela priprema, vraćaju 28. januara, a nakon toga će se od 31. januara do 14. februara pripremati na Kipru.

Zvezda je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od četvrtoplasiranog Partizana.

Скочи на траку са алаткама