Košarka Košarka/Vesti

Završen sastanak EL u Barseloni, slede novi

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Sastanak klubova Evrolige i Evrokupa, pod okriljem i u organizaciji čelnika tog takmičenja, završen u utorak uveče u Barseloni. Predstavnik KK Crvena zvezda Telekom i u sredu za stolom sa predstavnicima EL.
Višečasovni radni sastanak klubova Evrolige, ali i Evrokupa, održan je u utorak uveče u Barseloni pod okriljem najelitnijeg evropskog takmičenja i Predsednika Evrolige, Žordija Bertomeua.
Jedan od učesnika na vrlo važnom susretu svih klubova Evrolige, ali i brojnih klubova iz Evrokupa, bio je predstavnik KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović.
Kao što je i najavljeno, usaglašavani su stavovi klubova, ali i pozicija Evrolige, po pitanju formata dva najjača klupska takmičenja “Evrolige i “Evrokupa” u takmičarskoj 2016-2017.godini.
Osim vrlo sadržajnih i otvorenih razgovora između svih klubova Evrolige i Evrokupa i čelnika Lige,  postignut je i dogovor da se razgovori po ključnim pitanjima oko budućnosti ovih takmičenja, vrlo brzo nastave sa konkretnim predlozima, ali i zaključcima.
Predstavnik KK Crvena zvezda Telekom obaviće na zahtev domaćina, u sredu još jednu seriju sastanaka sa čelnicima Evrolige, na kojima će precizirati stavove kluba po svim ključnim pitanjima, ali i zatražiti odgovor na pojedina pitanja koja izazivaju nedoumicu, vezano za status klubova iz Srbije i regiona.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama