Košarka Košarka/Vesti

Simonović: Nije problem, pogađaćemo kad bude najvažnije

Izvor: Mozzartsport

“Bićemo pravi kada to bude najpotrebnije, ne sumnjam da će tako biti”, poručio košarkaš crveno-belih posle neprijatnog poraza od Partizana

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović izjavio je posle neprijatnog poraza u derbiju od Partizana da njega i njegove drugove bukvalno ništa nije htelo, ali da će stvari doći na svoje mesto kada bude najvažnije.
“Nije to problem, ubacićemo sledeći put. Sada smo promašivali. Partizan se dobro spremio, nisam nam dali mnogo otvorenih šuteva. Oni su se se deset dana spremali za ovu utakmicu, a iza nas je Unikaha, velika fizička i emotivna potrošnja. Želja nije bila sporna, ali evidentno je da je nedostajalo svežine”, poručio kapiten crveno-belih.

Simonović je još istakao da ovaj neuspeh ne bi trebalo da ostavi dubok trag na ekipu…
“Idemo dalje, kao što nema prostora za radovanje kada dobijamo, sada nema ni za tugu. Jako je teško igrati na dva fronta u ovom ritmu. Pogledajte i ostale klubove iz Evrolige. Gube u domaćim prvenstvima često. To je normalno. Najvažnije je da mi budemo pravi kada to bude najpotrebnije. A ne sumnjam da će tako biti”, zaključio je Marko Simonović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama