Кошарка Кошарка/Вести

Počinje prodaje karata za Lokomotivu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Prodaja karata za utakmicu 5.kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Lokomotive iz Krasnodara, počinje u sredu od 10 časova, u dve poslovnice Eventima u “Kombank Areni” i Domu Omladine u Beogradu.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom, nastavljaju u žestokom ritmu, već u petak nastavlja se takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige, utakmicom 5.kola protiv ruskog predstavnika “Lokomotive” iz Krasnodara, koji je prvu fazu i početak TOP 16 odigrao u odličnoj formi.
Prodaja karata za ovaj važan meč za crveno-bele, počinje od srede, na dva prodajna mesta Eventima, u “Kombank Areni” i u Domu Omladine u Beogradu.
Karte će se prodavati u sredu, četvrtak i petak u dve poslovnice Eventima, od 10 do 18 časova.
KK Crvena zvezda Telekom saopštava da će za dolazak Lokomotive, važiti ove cene karata:
TRIBINE A, B, C i D: 1000 dinara
PARTER B i PARTER 4: 1800 dinara
PLAVA i BELA LOŽA: 2500 dinara
LOŽA: 3500 dinara
COURT SEAT (počasna mesta): 10000 dinara
KK Crvena zvezda Telekom organizovaće i ovom prilikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije – vlasnike sezonskih ulaznica:
– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim, i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.
Takođe, kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:
– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu “Pionir” na ulaz za tribinu A, dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.
Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.
I ovoga puta vršiće se obimne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se mole svi navijači da znatno ranije dođu u dvoranu “Pionir”, i da na meč ne nose upaljače, metalne novčiće, kozmetiku…
KK Crvena zvezda Telekom se zahvaljuje navijačima na gromoglasnoj podršci tokom utakmice sa Unikahom, ali i na fer i sportskom navijanju, jer tokom utakmice nije bačen ni jedan predmet na teren, zbog čega je pretila opasnost da se predstojeći meč sa ruskim timom igra pred praznim tribinama, nakon kazne koja je izrečena za ubacivanje predmeta tokom utakmice sa Fenerbahčeom.
Takođe, KK Crvena zvezda Telekom poziva navijače da dođu u što većem broju i pruže što veću podršku timu da zabeleži vrlo važnu pobedu u Evroligi.
Utakmica Crvena zvezda Telekom – Lokomotiva Krasnodar, igra se u petak od 20 časova u dvorani “Pionir”.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама