Кошарка Кошарка/Вести

Crveno – beli vikend 3

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Prethodnog vikenda, timovi crveno-bele porodice imali su polovičan uspeh…

Seniori su zabeležili još jednu veliku pobedu u Evroligi, savladavši Unikahu sa 87:73, a nakon utakmice 21.kola ABA lige sa Partizanom, već narednog petka sledi novi veliki izazov, duel sa Lokomotivom iz Krasnodara, u hali “Pionir”.
Prvotimke Crvene zvezde su u subotu odigrale utakmicu 15.kola prve ŽKLS protiv Novosadske ŽKA I pobedile rezultatom 71:48. Sledeće kolo košarkašice Crvene zvezde dočekuju Šumadiju iz Kragujevca.
Juniorke su odigrale u nedelju utakmicu protiv ekipe Ras i savladale ih rezultatom  63:16.
Juniori KK Crvena zvezda Telekom sa druge strane nisu prethodnog vikenda imali takmičarskih obaveza, kao ni kadeti crveno-belih koji su odigrali prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz KK “Radnički”, dok ih meč za bodove očekuje u četvrtak protiv čačanskog Borca.

Ekipa razvojnog tima KK Crvena zvezda Telekom, FMP-a, lako je savladala “Napredak” iz Kruševca sa 94:59 u utakmici 17.kola Košarkaške Lige Srbije. Tim Slobodana Klipe predvodili su Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić sa po 23 poena, a FMP je i dalje ubedljivo prva sa 16 pobeda i samo jednim porazom.

Ovog vikenda su nažalost, sve ekipe mlađih pionira doživele poraze
Prva ekipa mlađih pionira poražena je u Barajevu nakon produžetaka i prave drame 43:41.
Druga ekipa mladjih pionira na teskom gostovanju u sc vracar porazena je od domacina kk orion 43:24, dok je Treća ekipa mlađih pionira poražena je na gostovanju ekipi Kneževac Kijevu, a druga ekipa pionira poražena je kod kuće od ekipe “Ras”52:62
Treba napomenuti da se ekipe  mlađih pionira dva i tri, kao i ekipa pionira dva, takmiče u ligama sa dečacima starijim i do dve, od nekih čak i tri godine.
Konačno, nakon povratka sa priprema u Banji Koviljači, tokom vikenda KK Koledž je odigrao jednu utakmicu Kvalitetne lige Beograda : KK Koledž Beograd – BKK Radnički 69:68

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама