Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Bitno mi je da su svi zdravi

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, istakao je da je ekipa ponovo dobro prihvaćena u hotelu „Žusterna – Terme Čatež“, i da će svi fudbaleri dobiri ravnomernu minutažu.

– Dobro radimo u Kopru, imamo dobre uslove u hotelu „Žusterna“ kao i na terenima fudbalskog kluba Kopar. Stići ćemo da odigramo i tri prijateljske utakmice, jednu smo već i odigrali i druga nas očekuje sutra. Vrlo je važno da imamo dobre vremenske uslove i, ponavljam, što imamo dobre uslove za treniranje – rekao je Miodrag Božović.

U prvom pripremnom meču protiv Ankarana, 22 igrača je odigralo po jedno poluvreme.

– Najvažnije mi je da se nkiko ne povredi. U ovoj prvoj fazi priprema igraće praktično dve ekipe, jedna po poluvremenu, kako bi svi imali podjednaku priliku da pokažu šta znaju i mogu. Tako će biti i protiv Kopra. Od samih mečeva ne očekujem ništa posebno, samo da niko iz njih ne izađe povređen, a u ovom trenutku nemamo povrede što je važno i što znači da možemo maksimalno da radimo – zadovoljan je Božović.

Crvena zvezda je veoma popularna u Sloveniji, ne samo zbog svog imena već i zbog toga što polako postaje tradicija to što se naš klub za sezonu priprema na istom mestu.

– Vidi se da je Crvena zvezda ovde vrlo popularna. Dobro smo dočekani i u hotelu, a ljudi nas prepoznaju na ulici i često žele da se fotografišemo. Pitaju nas da li razmišljamo o tituli. Naravno da je ta priča još daleko. Ne razmišljamo o tome i mislimo samo na pripreme, nije ništa gotovo i predstoji nam još mnogo borbi na terenu pre nego što dođemo u priliku da slavimo – jasan je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама