Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Najzanimljiviji trening u Termama Čatež

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Tačno u 16 časova i 40 minuta fudbaleri Zvezde krenuli su na uobičajeni kratak put od hotela „Žusterna – Terme Čatež“, do terena za trening.

A tamo, najinteresantniji i najkraći trening do sada, s obzirom na to da je većina igrača juče igrala prvu pripremnu utakmicu. Stručni štab je postavio po celom terenu različite „prepreke“, a zadatak fudbalera je bio da ih krećući se u krug pređu što više puta.
Početni zadatak bio je šutiranje na mali gol sa 10 metara udaljenosti, a kako bi ga pogodili fudbaleri bi trčali do kornera gde su bili u obavezi da najpre gol postignu desnom, a potom i levom nogom. Sledeći zadatak bio je ciljanje i pogađanje čunja po zemlji, sa rastojanja od pet metara, a zatim i ubacivanje lopte u krug od čunjeva, takođe preciznim i laganim šutem po zemlji. Poslednje dve discipline bile su šuterskog karaktera, pogađanje prečke sa ivice kaznenog prostorai postizanje gola koji se nalazio iza drugog gola, takođe sa 16 metara.

Pobednik je bio Aleksandar Katai koji je najviše puta obrnuo krug, drugi Savo Pavićević, a treće mesto su podelili Miloš Cvetković i Mičel Donald.

Sutra je ponovo na programu jedan trening, od 17 časova.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama