Одбојка Одбојкашице СДЦЗ

Musulin: Svaki meč za nas je derbi

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U 12. kolu Viner Štetiše Super lige odbojkašice Crvene zvezde gostuju ekipi MD Zrenjanin.

U prvom delu sezone crveno-bele su bile bolje u Beogradu rezultatom 3:1, po setovima 25:19, 25:23, 15:25, 25:15. Zvezda trenutno zauzima 5. mesto sa 6 pobeda i pet poraza uz 19 bodova, dok je ekipa MD Zrenjanina trenutno na 7. mestu sa 5 pobeda i 6 poraza uz 14 bodova.

U prethodnom kolu naše odbojkašice su doživele poraz od šampiona Vizure rezultatom 0:3, a MD Zrenjanin je kao gost slavio protiv Кraguj Volejforma istim rezultatom.

Crveno-bele su desetkovane brojnim povredama i veliko je pitanje u kakvom sastavu će otputovati u Zrenjanin.

– Ne smemo negativno da razmišljamo. Moramo da probamo da izvučemo naš maksimum, da uložimo sav trud da bismo pokušali da se izvučemo iz ove situacije u kojoj smo se našli. U svaku utakmicu sada ulazimo kao u derbi, a ulogu favorita prepuštamo protivniku – izjavila je trener Crvene zvezde Mirjana Musulin.

Duel u Zrenjaninu će biti prvi meč Mirjane Musulin na mestu šefa stručnog štaba.

– Biti prvi trener Crvene zvezde je zaista lep osećaj. Sada je velika odgovornost na meni. Ponikla sam u Zvezdi kao igrač, a i kao trener sam napravila prve korake u tom klubu. Imam veliku odgovornost i prema tome i prema upravi kluba i prema ovim mladim igračicama, da dam sve od sebe da se prikažemo u što boljem svetlu. Nadam se da ćemo uspeti u tome – rekla je Musulin.

Utakmica između MD Zrenjanina i Crvene zvezde se igra u subotu 23. januara od 20 časova u Кristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Meč će suditi Anđelko Popović i Zoran Radovanović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама