Fudbal Fudbal/Vesti

Ibanjez – Sada imam koga da zafrkavam

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Svoje vreme na pripremama vredno koristi i Luis Ibanjez, jedan od „motora“ Zvezdine igre koja će ostati upisana u klupskoj istoriji.

Argentinac ne ulazi samo u utakmice sa velikom strašću – to čini i na svakom treningu.

– Super smo trenirali ovih nekoliko dana. Ispunjavamo sve što trener kaže, a njegovi planovi su da se sve radi sa loptom, izuzev početnog zagrevanja, što nam odgovara. Juče smo imali i dva treninga, i samo neka se nastavi ovako i bez povreda – priželjkuje Lućo.

Dolaskom Huga Vieire na pripreme, tim koji je nastupao jesenas je kompletiran. To je, po mišljenju Ibanjeza, jedan od velikih kvaliteta ove ekipe.

– Cela ekipa iz prvog dela sezone je tu i to je odlično. Možda dođe još neko pojačanje, ali bitno je da smo ostali na okupu i da nastavimo gde smo stali. Priključio nam se i Hugo, što je meni posebno drago, on je moj cimer i sada mi je super jer imam sa kim da pričam na španskom i imam nekoga da zafrkavam – našalio se Ibanjez.

Zvezdin levi bek imao je pohvalne reči za Zvezdine tinejdžere koji su priključeni prvotimcima.

– Odlični su! Luka Adžić i Luka Ilić su bili sa nama i u Bugarskoj, tad su pokazali da znaju dosta, a sada i sa ostalim omladincima koji su krenuli u Kopar na svakom treningu dokazuju da su sa pravom u prvom timu – istakao je Ibanjez.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama