Fudbal Fudbal/Vesti

Akcija za poverenike u potpunosti uspela!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Veliki broj prijava za funkciju poverenika stigao je na adresu našeg kluba.

Navijači Crvene zvezde su prepoznali trenutak, i na najbolji mogući način odgovorili na poziv svog kluba. Crvena zvezda počinje važnu bitku za omasovljenje članstva, i zbog toga obnovlja funkciju klupskih poverenika. Poverenici će u dogovoru sa klubom u određenoj sredini voditi računa o članstvu i uvećavati ga.  Oni koji dobiju status poverenika će biti nukleus mreže Zvezdaša iz svih krajeva Srbije i sveta koja će iz godine u godinu biti snaga i izvor energije kluba, a koja će se, verujemo, već za nekoliko meseci sa ovim timom radovati novim velikim uspesima našeg kluba.

Prijave su stigle iz svih krajeva Srbije, ali i iz inostranstva. Jedna od prijava stigla je na našu adresu čak iz dalekog Las Vegasa!

Podsećamo, Crvena zvezda će svakom starom članu koji ove sezone nije obnovio članarinu, a to učini u periodu od 20. januara do 20. februara pokloniti polusezonsku ulaznicu. Takođe, ta akcija se odnosi i na Zvezdaše koji su ove jeseni (od septembra) obnovili članstvo, a nisu kupili sezonske ulaznice. Sve polusezonske kartice moći će da se preuzmu isključivo u servisu za članstvo, na stadionu „Rajko Mitić“.

O važnosti članstva kluba govorili su i poznati Zvezdaši.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama