Фудбал Фудбал/Вести

Promenjeni termini odigravanja utakmica

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Iako je bilo planirano da fudbaleri Crvene zvezde u prvoj fazi priprema u Kopru odigraju dve pripremne utakmice, broj protivnika će, ipak, biti veći.

Naime, zbog izmene programa i utakmice sa Koprom koja je nakandno zakazana, došlo je do pomeranja termina odigravanja ostalih utakmica.

Crvena zvezda će, najpre, u sredu, 20. januara u 17 časova, odigrati prvi pripremni susret i to protiv Ankarana. Zatim sledi provera protiv Kopra, u nedelju, 24. januara u 16 časova. Poslednja utakmica u prvoj fazi priprema biće odigrana u sredu, 27. januara u 14 časova, i to protiv Zarja.

Povratak za Beograd zakazan je za 28. januar. Fudbalerima se u subotu, kasno uveče, pridružio i Hugo Vijeira koji je dobio dodatnih nekoliko dana slobodno.

Današnji dan je po plavu bio slobodan, a većina fudbalera je organizovano, klupskim autobusom posetila italijanski gradić Trst, koji se nalazi u neposrednoj blizini Kopra. Po povratku, veliki broj igrača je otišao u teretanu i tamo radio sa trenerom Radulovićem, pa se može reći da dan nije bio slobodan u pravom smislu, pošto su prvotimci vredno i naporno vežbali na spravama i sa tegovima.

Sutra se igrači vraćaju na teren i svojim redovnim obavezama.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама