Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli dočekuju Metalac

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nakon velike pobede protiv Panatinaikosa u Atini, seriju utakmica u Pioniru započinju protiv ekipe Metalac Farmakom, u okviru 20. kola ABA lige J.t.d, u ponedeljak 18. januara od 21 čas.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom nakon sjajne timske igre i pobede nad favorizovanim protivnikom u Atini, okreću se narednom protivniku u regionalnom takmičenju, ekipi Metalac Farmakom. Tim iz Valjeva je trenutno deveta na tabeli ABA lige, sa skorom 8 pobeda i 11 poraza i sa ostalim ekipama će voditi veliku borbu za opstanak u regionalnom takmičenju.
U prvom meču koji su ove dve ekipe odigrale jesenas u Valjevu, nakon neizvesne završnice slavili su crveno – beli (68:62).
Pred utakmicu u Pioniru, medijima se obratio trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić:
„Metalac koji je naš naredni protivnik, je u dobroj formi,i svakako rasterećeni dolaze u „Pionir”, kao i mnogi koji su dolazili ove sezone sa ciljem da nas iznenade.
Mi smo u dobrom raspoloženju posle utakmice, i svakako želimo da reakcija na narednoj utakmici bude kvalitetna. Ja bih bio vrlo zadovoljan, da osim osvojenih bodova, vidim i napredak u igri, što je za nas u ovom trenutku vrlo važno, zbog svih izazova koji nas očekuju u bliskoj budućnosti, a posebno i prve borbe za trofeje, koje su vrlo blizu” rekao je na konferenciji za medije trener crveno-belih Dejan Radonjić.
Nakon ove utakmice ekipa Dejana Radonjića dočekaće Unikahu u okviru 4. kola TOP 16 faze Evrolige, a potom sledi i „večiti derbi” u okviru 21. kola ABA lige j.t.d., koji se igra narednog ponedelja, takođe u 21 sat, kao i meč sa Metalcem.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама