Odbojka Odbojkašice

Oslabljena Zvezda nemoćna protiv Vizure

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde doživele su poraz u derbi meču 11. kola Viner štetiše Super lige protiv aktuelnog šampiona Vizure rezultatom 0:3, po setovima 14:25, 22:25, 22:25.

Vizura je maksimalno iskoristila činjenicu da su crveno-bele imale ogromnih problema sa povredama. U timu Crvene zvezde nije bilo Marije Pucarević, Bojane Milenković, Anastasije Sekulić, Milice Tasić, a od početka sezone nema ni Jelene Trnić, Nikoline Lukić, Olge Jejić i Milke Stijepić.

U prvom setu Novobeograđanke su bile ubedljive, Crvena zvezda je ostala na samo 14 poena, ali je naš tim pružio daleko jači otpor u naredna dva perioda. Doduše, to nije bilo dovoljno da se osvoji makar jedan set.

U pobendičkom timu prednjačile su Ljiljana Ranković sa 13 poena, a pratile su je Jovana Kocić sa 12, Sara Lozo sa 11, Nataša Čikiriz sa devet i Maja Aleksić sa osam.

Sa druge strane, u Zvezdi nije bilo igračica sa dvocifrenim učinkom, a po devet poena imale su Vesna Đurišić, Katarina Čanak i Katarina Marinković. Treba istaći da su za Crvenu zvezdu na ovom meču debitovale Milica Milunović i Dejana Lekić.

Naše odbojkašice se i dalje nalaze na 5. mestu na tabeli sa šest pobeda i pet poraza. U narednom kolu crveno-bele gostuju ekipi MD Zrenjanin.

Crvena zvezda – Vizura 0:3 (14:25, 22:25, 22:25)
Dvorana: USC Voždovac na Banjici. Gledalaca: 200. Sudije: Dejan Rogić i Svetlana Zotović. Trajanje meča: 67 minuta.
CRVENA ZVEZDA: Čitaković-Đurišić 9, Čanak 9, Marinković 9, Rosić (libero), Brđović, Bukilić, Radmilović, Jakšić 5, Milunović 2, Zlatić (libero), Ašonja, Lekić 6. Trener: Aleksandar Bošković.
VIZURA: Kocić 12, Lozo 11, Miljević, Aleksić 8, Lazović 5, Ranković 13, Čikiriz 9, Ćirović, Matović 1, Dimić, Vignjević 3, Pušić (libero). Trener: Željko Tanasković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama