Фудбал Фудбал/Вести

Odlazak Jovanovića u Bordo pod znakom pitanja

Autor: CZBG

Nakon uspešne polusezone, igrači Crvene zvezde su na ceni. Nedavno je Marko Grujić potpisao za Liverpul, Za Kataia su postojale određene ponude, a na meti stranih klubova je i štoper Vukašin Jovanović.

Naime, predstavnici francuske ekipe Bordoa nude Zvezdi 2,5 miliona plus 20% od sledećeg transfera samo kako bi Vuleta kupili već sada.

Međutim, u Zvezdi razmišljaju malo drugačije. Iako je ponuda povoljna, naš klub ne želi da pusti pouzdanog mladog štopera pre nego za njega nađe adekvatnu zamenu. To je i za Sportski žurnal potvrdio sportski direktor Blažo Raosavljević.

“Imamo deset štopera u opticaju i ništa konkretno se ne dešava. Suština je u činjenici da nismo gledali uživo ove kandidate. Moramo da imamo izuzetno poverenje u ljude koji nam preporuče štopera, kako bismo se opredelili. Biće kako mi kažemo. Ako ne nađemo odgovarajućeg štopera, Vule ne može nigde.”

Ostaje da vidimo da li će ljudi u našem klubu uspeti da angažuju kvalitetnog igrača na poziciji štopera i time omoguće mladom Jovanoviću da svoju karijeru nastavi u Francuskoj.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама