Košarka Košarka/Vesti

Zvezdine “čirlidersice” u odbrani četvrtog mesta

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Takmičenje najboljih plesačkih grupa pod nazivom “ EFES Euroleague Dance Challenge 2016” u kome će učestvovati i plesna grupa KK Crvena zvezda Telekom “Red passion” počinje u ponedeljak 18.januara tačno u podne.
Najbolje plesne grupe iz Evrolige, al ii Evrokupa, ukupno 14 najboljih u Evropi, takmičiće se za primat koji trenutno drži plesna grupa nemačke “ALBE” u tri faze.
Plesna grupa KK Crvena zvezda Telekom nalazi se u grupi A sa plesnim grupama Žalgirisa, Brose Basketsa, Himkija, Neptunasa, Nižneg Novghoroda i ljubljanske Olimpije.
U grupi B nalaze se plesni sastavi: Emporio Armanija, Stelmet Zelene Gore, Gran Kanarije, ALBE, Zenita, UNIKS-a i Lijetuvos Ritasa.
U prvoj fazi (glasanje od 18. do 25. januara) navijači stariji od 18 godina glasaće za četiri najbolje plesne grupe u svakoj od dve grupe A i B.
Druga faza počinje 8. februara i tada će svi zainteresovani navijači biti u prilici da odluče glasovima o dve najbolje ekipe iz svake grupe.
Konačno u trećoj i poslednjoj fazi, glasovima navijača odrediće se pobednice dvomeča (A1-B2 i B1 – A2).
Podsetimo, “čirlidersice” KK Crvena zvezda Telekom “Red passion” osvojile su odlično četvrto mesto u Evropi, za takmičarsku sezonu 2014-2015.
Svi zainteresovani, sve informacije detaljnije mogu pronaći i na sajtu takmičenja efesdance.euroleague.net
KK Crvena zvezda Telekom krupnim koracima u svim segmentima grabi ka samom vrhu evropske klupske košarke. Pomozimo crveno-belim “čirlidersicama” da naprave korak više, i plasiraju se u samo finale.
Kako je saopštila Evroliga, pobednice ovog takmičenja, naćiće se na F4 koji se ove godine održava u Berlinu.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama